OVER ONS

Ondanks dat we echte Brabanders zijn, zijn we toch geen echte carnavalsvierders. Daarom gingen wij jaren geleden samen op vakantie om de carnavalsdagen in de Ardennen door te brengen. We kwamen een ontzettend leuk oud huisje tegen en waren meteen verkocht. Dit wilden wij ook!
We zijn enthousiast aan het zoeken gegaan en hebben in onze zoektocht naar een prachtig vakantiehuisje in de Ardennen ook veel ‘oude krotten’ gezien. Nadat we uiteindelijke 54 panden bezichtigd hadden kwamen we bij dit mooie pareltje uit. De oude boerderij ligt in een prachtige omgeving met veel niveauverschil, mooie natuur en volop leuke bezienswaardigheden in de nabije omgeving.
Sinds de aankoop in 2000 hebben wij er veel bloed, zweet en tranen aan gespendeerd om de woning steeds verder naar onze wens te maken. Er is een nieuwe keuken geplaatst, nieuw sanitair en alle leidingen zijn vervangen. Het bakhuis is compleet opnieuw opgebouwd en we hebben twee ruime slaapzolders gemaakt op de tweede verdieping.

Nadat we in augustus 2000 de sleutel hadden ontvangen trokken de eerste gasten in mei al in de woning. Daarna is het snel gegaan en is de woning met grote regelmaat gebruikt door vrienden, bekenden en familie.
“De enorme waardering van gasten en bezoekers die erover roepen en enthousiast zijn over het verblijf, dat geeft ons ontzettend veel waardering. Daar doen we het voor, dat vinden we echt prachtig!
We zijn trots op het vakantiehuis en genieten van wat we ervan gemaakt hebben. We hebben jarenlang geïnvesteerd om er een mooi vakantieverblijf van te maken. We hopen dat u er ook van zult genieten.

WILT U EEN HEERLIJKE VAKANTIE?