Buurtschap Brume is hoog en rustig gelegen boven het dal van de rivieren de Salm en Amblève, 3 kilometer ten zuiden van Trois-Ponts. Trois-Ponts dankt zijn naam aan de drie bruggen in het dorp. Het dorp ligt centraal in de Ardennen en is vooral in de wintermaanden een goed bezochte plek. Het is één van de belangrijkste wintersportgebieden van de Ardennen. Tijdens de wintermaanden is het de ideale plek om te genieten van de sneeuw. Er zijn vele ski- en langlaufpistes waar u zich heerlijk kunt uitleven. Daarnaast zijn er volop bezienswaardigheden in de nabije omgeving.

Zo kunt u een bezoek brengen aan het natuurreservaat van Libiet. Via een mooie wandeling door de bossen richting de vallei is het dorpje Coo te bereiken. Hier vind je de bekende watervallen van Coo, voor zowel kinderen als volwassenen het leuke Plopsaland Coo. Voor de sportievelingen zijn er mountainbikes en quads te huur. Ook kan er gekanood worden  en ook zijn er diverse wandelroutes of MTB-routes gestart worden.

Het circuit van Spa Franchorchamps is binnen 15 minuten te bereiken. Voor de Formule 1 liefhebber is het vakantiehuis dus een prima accommodatie om te verblijven als de Nederlandse favoriet Max Verstappen het Belgische asfalt beroert.

Het dorp in de vallei ligt slechts op 3 kilometer afstand. Hier vindt u een grote supermarkt (Carrefour), restaurants, de watervallen van Coo, Plopsaland Coo, langlaufmogelijkheden, skilift en het overdekte zwembad van Trois-Ponts. Op gepaste rijafstand met de auto zijn de grotten van Han en Remourchamps te bereiken.

WILT U EEN HEERLIJKE VAKANTIE?